Duet de veu i piano: Anna Blasco i Guillem Serran tanquen demà el cicle ‘Música de l’Esperança’ a Blanes

El concert es farà demà divendres a la Capella de Nostra Senyora de l’Esperança a partir de les 22 h.
Anna Blasco va néixer a Barcelona l’any 1996. Té 18 anys. Ja amb deu anys era solista d’un cor de gospel. Després de passar pel Taller de Músics i després d’acabar el Batxillerat artístic, actualment estudia 5è curs de grau professional a l’Aula del Conservatori del Liceu.

Capella de Nostra Senyoa de l'Esperança

Capella de Nostra Senyora de l’Esperança

Però des de l’any 2008 ha estudiat interpretació a La Jarra Azul, Streeet dance a BCN Studio, teatre a l’escola El Timbal, dansa contemporània amb Coco Comín, ha fet masterclasses amb Willma Ann i amb Dena DeRose i a pujar als escenaris hi té certa pràctica: ha estat en els grups Neurona Coixa, Long Ride i Blandiblues.

Ha participat cantant en un curt cinematogràfic (Let music be), ha fet d’actriu de teatre (Coses de la vida), ha guanyat un concurs de cant a Olot, toca el piano i canta en una església protestant..., i continua cantant en un altre cor de gospel (TIC) i dóna classes de cant de dansa i de teatre a diferents escoles de Barcelona.

Guillem Serra

Guillem Serra va néixer quasi un any més tard, també a Barcelona. Ara està a punt d’acabar 2n de Batxillerat de ciències. La seva formació musical, de caire clàssic, la va començar a l’Escola de Música de Gràcia, dels set als dotze anys, període en que ja va actuar al Conservatori de Música de Barcelona, a la Casa Elizalde i a Mas i Mas i va obtenir una Menció d’honor en el IV Concurs Mozart de Piano i Música de Cambra en la modalitat d’interpretació individual i 1r premi especial Handel & Haydn.

L’any 2009 passa a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample de Barcelona Joan Manuel Serrat on estudia piano modern: àrea de jazz, blues, latin, bossa nova, pop, amb el professor Jordi Gaig i participa al  Combo Big Band de l’Escola. En aquest període guanya el 1r premi a les edicions del 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014 del concurs de Composició organitzat per l’EMM Eixample i com a pianista de la Big Band de l’EMM de l’Eixample toca a diferents llocs de Barcelona, a Torroella de Montgrí i a Igualada. El present curs ha passat a estudiar al Taller de Músics.

Amb aquesta àmplia formació i una passió en comú per la música, l’any passat decideixen formar un duet de veu i piano. La veu de l’Anna, amb una gran força i expressivitat capaç de transmetre un mar d’emocions a qui l’escolta, combina a la perfecció amb la tècnica interpretativa i d’improvisació del piano d’en Guillem. El resultat? Una maduresa i sonoritat que sorprenen. Han arribat a muntar una trentena de peces que passen pel Rhythm & Blues, el Soul, el Pop i el Jazz, essent aquest últim gènere el que més els defineix.

Trobem així que interpreten estàndards clàssics i actuals, però incorporant també algunes cançons del pop modern amb un marcat segell personal. Per exemple,  Desafinado, These are the days, Route 66, Stay, Autumn Leaves, Take the “A” Train, Al·leluia, Ain’t misbehaving, Killing me softly, Somewhere over the rainbow, Body and Soul, Natural Woman, Emotional Dance,  Lullaby of Birdland, I Just called to say I love you…