La candidata de CiU a Riudellots de la Selva es reuneix amb diversos barris de la població

Montserrat Roura

La candidata de CiU a Riudellots de la Selva i actual alcaldessa, Montserrat Roura, juntament amb la resta de regidors de l’equip de govern, han iniciat una ronda de trobades amb els diversos barris de la població. Amb el lema, Convergència i Unió et convida a que hi diguis la teva, aquestes trobades sectorials pretenen fer un balanç de la feina feta en cadascun dels sectors de la població ara que s’acaba el mandat i copsar quines són les inquietuds dels seus veïns.

En el marc de les trobades, que es varen iniciar el passat cap de setmana amb els veïns de Mas Joals i amb els de la urbanització Can Jordi, l’alcaldessa fa un repàs de les diverses iniciatives que s’han fet en aquests sectors de la població i els projectes de futur previstos. Amb tot però, un dels objectius d’aquestes trobades és que els veïns puguin expressar les seves opinions respecte el que creuen que podria millor a la zona que viuen i, alhora, el poble de Riudellots.

L’alcaldable per Convergència i Unió ha valorat positivament els resultats d’aquestes dues primeres trobades amb els veïns. En aquest sentit, creu que aquestes trobades informals són molt positives ja que dóna la oportunitat als veïns que expressin les seves peticions.

Les trobades continuaran el proper divendres 15 d’abril amb una trobada a l’espai Lúdic La Pista, a dos-quarts de vuit del vespre; i l’endemà dissabte, 16 amb una trobada a la plaça de l’església, que tindrà com a protagonistes els veïns del nucli antic.