El nou carril bici de Pineda de Mar té 1,4 Km de longitud i travessa la població de nord a sud

Pineda de Mar ha connectat el municipi de nord a sud amb mobilitat sostenible ja que des de fa pocs dies disposa d’un nou carril bici segregat de la resta de trànsit, que té una longitud de 1.400 metres.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A altres carrers cèntrics, de plataforma única i a prop de l’Ajuntament, s’han pintat a l’asfalt nombrosos logotips de la bicicleta fins a completar 2,3 km de vies ciclables

El carril bici passa per punts d’especial interès com els centres educatius Institut Pineda, les escoles Mediterrània i Jaume I, l’Espai Jove-Can Jalpí, l’Església, la Biblioteca M. Serra i Moret, l’Ajuntament, Oficina de Turisme i Can Comas, axí com les zones residencials adjacents i la plaça de l’Estació.

El projecte inclou la remodelació de la plaça de l’Església, davant del Centre Cultural, pacificant el sector al trànsit rodat, i recuperant l’espai públic pel vianant.

El projecte respon a l’adaptació de Pineda a les normatives europees per a la mobilitat sostenible, la progressiva reducció de la contaminació i el compromís amb el medi ambient i la salut.

Ha comptat amb el suport econòmic dels Fons Next Generation UE per a un projecte per valor de poc més de 308.000 euros de pressupost d’execució.

A més, l’Ajuntament complementarà aquest carril bici amb un altre projecte Next Generation, instal·lant 33 estacions d’aparcament de bicicletes, 4 plataformes de parades de bus, i 11 noves marquesines, que milloraran el servei del transport públic de viatgers i la mobilitat del municipi.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions