SERHS va facturar 472 milions d’euros el 2011 i en va guanyar 5

El benefici net ha estat de 5 milions d’euros, un 5,13% més que el 2010 i la corporació passa a tenir 1.586 accionistes i la plantilla mitjana es situa en 2.570 treballadors. El grup SERHS ha fet la Junta General d’Accionistes celebrada al Castell Jalpí d’Arenys de Munt. Les principals xifres que es van repassar, recollides en l’informe anual del 2011, fan palès que les 63 empreses de Grup SERHS han augmentat la facturació.

 

Jordi Bagó, vicepresident i conseller delegat de Grup SERHS va dit que «No deixem d’invertir en futur, i això vol dir en el desenvolupament de noves tecnologies i en la introducció de plans d’innovació i de formació, i el que és més important, millorant la nostra eficiència».

El volum d’inversió realitzat per SERHS durant l’exercici 2011 ha estat de 16,7 milions d’euros. Del total d’aquesta inversió, el 71% correspon a inversions noves, com la plataforma integral de distribució a Tarragona; l’obertura de la nova línia de negoci de SERHS Food, el primer restaurant-cafeteria situat al World Trade Center de Barcelona, el Take eat Easy; la incorporació del parc lúdic Sant Hilari Aventura, així com les diverses operacions realitzades al Brasil, entre d’altres inversions.

Text: Radio Pineda