El desenvolupament urbanístic, turístic i agrícola de Santa Susanna interesa a grups d’israelitas

Ajuntament de Santa Susanna

L’agència de turisme Art Tourism portarà a Santa sSusanna mensualment grups d’una cinquantena de persones al poble perquè vegin la transformació ordenada del municipi durant els últims 50 anys.

La transformació urbanística de Santa Susanna, juntament amb el desenvolupament harmònic del turisme i l’agricultura són els trets que més han interessat a Israel per convertir el municipi en un model a seguir.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Per això, a través de l’agència de viatges israeliana Art Tourism, el Sindicat de Treballadors de les Municipalitats enviarà cada mes una cinquantena de persones en dos grups perquè visitin Santa Susanna per conèixer els criteris de transformació.

En total, vindran a Santa Susanna prop de 6.000 persones procedents de diversos àmbits socials i econòmics d’Israel: estudiants, metges, economistes i estudiosos del municipalime.

Ajuntament de Santa Susanna

Els interessa conèixer de primera ma com un municipi petit com Santa Susanna ha aconseguit disposar d’una de les principals ofertes turístiques de Catalunya sense malmetre el medi ambient i convivint amb el sector agrícola. Els israelians volen saber com s’ha aconseguit fer aquesta transformació en els darrers 50 anys.

Aquest dimarts, ha vingut el primer grup de professionals israelians. Els ha atès l’alcalde Joan Campolier. Ell els ha explicat la filosofia amb que s’ha transformat el municipi i els criteris que impregnen l’acció de govern municipal: respecte pel medi ambient, desenvolupament controlat i sostenible a nivell urbanístic i qualitat de vida a través dels serveis disponibles al municipi.