Som a prop! Som Blanes!, nou vídeo promocional de la vila per atraure turisme de proximitat

Coincidint amb l’imminent inici de la temporada forta estiuenca, el Departament de Turisme de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes ha realitzat un vídeo promocional pensat per atraure visitants de Catalunya, l’Espanya i França. Amb el lema Som a prop! Som Blanes!, la producció audiovisual s’ha fet en català, castellà, i subtitulat en francès i anglès.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

El primer vídeo té una duració de dos minuts, i properament està previst editar-ne un altre de 20 segons. Transmet en forma d’imatges totes aquelles coses que, juntes, fan de Blanes un lloc únic i irrepetible, atractiu perquè gaudeixin de la vila on comença la Costa Brava gent amb tota mena d’inquietuds i totes les edats: des de la canalla fins a la gent gran.

Per això, es presenta Blanes com una vila on som cultura, esport, mar, platja, Costa Brava, muntanya, diversitat, integració, acollida, tradició, història, joventut, comerç, gastronomia i –sobretot- a prop i fàcil d’arribar-s’hi. L’aposta visual que s’ha fet rau en què el missatge no es queda en la superfície, amb imatges que impacten per la bellesa del seu paisatge i la qualitat amb què s’han enregistrat.

Som a prop! Som Blanes! està dotat d’una part humana i propera per connectar amb el receptor del vídeo, perquè tothom s’hi senti identificat. La proposta visual parla sobre una vila que compendia tot allò que volem trobar d’atractiu quan visitem un lloc, reforçat per la bellesa dels paisatges naturals, però també amb el toc humà que hi donen les persones que hi apareixen.