La cervesa Popaire de Blanes guanya la primera edició del premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011

Cervesa Popaire tindrà assessorament individualitzat

La cervesa Popaire de Blanes ha guanyat la primera edició del Premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011. Aquest guardó té com a objectiu reconèixer el millor projecte empresarial que ha passat pel Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva i que s’ha posat en marxa durant l’any 2011.

Els guardonats, Kristian Meyemburg i Elisenda Reynaldos, han rebut un diploma que els acredita com a guanyadors d’aquesta primera edició i també han rebut un obsequi.

 

Es tracta d’un pla de mentoria Premium durant tot l’any 2012, amb l’objectiu d’ajudar-los a consolidar i fer créixer la seva iniciativa empresarial durant el segon any de vida. Aquest pla de mentoria inclou l’assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial com l’anàlisi de l’estat actual del negoci, l’assessorament financer, l’assessorament en organització interna, assessorament en l’estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

El Consell Comarcal va fer públic el nom del guanyador de la primera edició del Premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011 en el marc d’un acte que s’ha fet aquest dijous 22 de març a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva. L’acte va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, i del gerent, Joan Burjachs.

L’empresa està creixent

Les diferents varietats de Popaire estan dedicades al mateix municipi blanenc (Blandae), a elements relacionats amb el mar com Escuma de Mar o Tinta de Pop, i a la Costa Brava en general com la Tramuntana. Més enllà d’aquest arrelament a Blanes i la seva tradició pesquera, l’empresa està creixent des del primer mes de vida, i actualment estan ampliant les instal•lacions perquè amb la capacitat de producció inicial no poden absorbir totes les comandes que els arriben, i d’aquesta forma s’amplia el seu potencial de creixement.

Amb aquestes dues persones treballant-hi actualment, també estan implantant la metodologia e+d+r, amb l’objectiu de millorar l’organització interna, ja que se’ls ha quedat petita el primer any de vida.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, ha assenyalat que «a l’hora de distingir l’emprenedor guanyador, hem tingut en compte aspectes com el caràcter innovador, la posada en valor dels recursos del territori, l’adaptació del projecte a les necessitats socioeconòmiques de l’entorn on s’ha creat, el potencial de creixement i la capacitat de creació de llocs de treball, la viabilitat tècnica, econòmica i financera».