Presència de Lloret de Mar a FITUR

Del 18 al 22 de gener, Lloret de Mar serà present a Madrid per participar a FITUR, la fira més important del sector turístic de l’àmbit nacional. Lloret Turisme tindrà un espai diferenciat dins de la zona de Turisme de Catalunya conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava. L’alcalde de Lloret, Romà Codina, i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, hi assistiran a fi de tenir diferents reunions sobre temes turístics vinculats amb Lloret, amb el sector i organismes supramunicipals.

 

Lloret s’hi presenta aquest 2012 oferint les darreres novetats que la destinació presenta per als diferents productes turístics que ha anat consolidat els darrers anys. Destaca per exemple l’aposta del Lloret Convention Bureau; enguany posa a disposició de tots els organitzadors el pack Festival & Events, tota una sèrie de serveis per facilitar que l’esdeveniment sigui un èxit.

El turisme esportiu es reforça amb la posada en funcionament d’un nou pavelló esportiu i la finalització de la nova piscina de mides olímpiques, única a la zona. L’objectiu d’aquest any és incrementar el turisme esportiu amb accions de promoció i captació en els països escandinaus, principal públic d’aquest producte turístic.

La potenciació del senderisme, amb una nova senyalització i rutes, la de les platges i la de les ermites a més de la unificació sota la marca de Lloret Natura de tota l’oferta privada i pública d’activitats nàutiques i a l’aire lliure i de descoberta de l’entorn natural i patrimonial són els eixos de promoció del turisme actiu i de natura per a aquest 2012.

Pel que fa al turisme de platja urbà, i tenint en compte que el producte estrella de la destinació continuen sent les seves platges i serveis, també es presenten novetats. La important presència de famílies turistes dels països emergents, com Rússia, ha propiciat que aquesta temporada d’estiu s’incorporaran monitors de parla russa als miniclubs de Lloret i Fenals. Quant a la cultura, i com a complement, hi ha previst oferir noves visites teatralitzades per a tota la família.
Lloret de Mar manté, doncs, el full de ruta marcat en el Pla Estratègic de Turisme amb una aposta per la consolidació dels productes turístics i una reordenació de l’oferta d’oci nocturn com a principals eixos de treball per aquest any.