Santa Coloma de Farners posa en marxa visites guiades per divulgar el seu patrimoni

A partir d’ara, Santa Coloma de Farners compta amb una oferta cultural més ja que aquestes rutes guiades es faran els caps de setmana durant tot l’any. Estan dirigides als visitants i als mateixos veïns de la capital de la Selva perquè coneguin en profunditat el patrimoni històric, arquitectònic i natural, la simbologia i els intangibles de la ciutat, entre d’altres.

Així, les visites guiades incidiran en la ruta de Salvador Espriu o la d’en Joan Vinyoli, el patrimoni arquitectònic modernista, noucentista o romànic i la riquesa natural i paisatgística.
Pel que fa als guies, la voluntat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és que aquestes rutes les dirigeixin estudiants de turisme o relacions públiques de la població de manera que amb aquest treball puguin obtenir crèdits de la carrera.

La regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat, Cristina Trias, ha explicat que l’objectiu d’aquestes visites guiades és que «els participants puguin fer un petit tast dels atractius que ofereix Santa Coloma i provocar-los a conèixer a fons tot el patrimoni històric, cultural natural i intangible que tenim».

Les visites guiades, d’una hora i mitja de durada, són gratuïtes i tenen el recolzament del sector de la restauració i l’hostaleria de la ciutat que ha valorat molt positivament aquesta nova oferta per oferir als seus clients.
L’horari de les visites guiades serà els dissabtes a les 11 h i a les 17 h i els diumenges a les 11 h. L’itinerari començarà a l’Oficina de Turisme, davant de l’Ajuntament.