Caldes de Malavella acollirà demà el III Fòrum de Turisme de la Selva

forum_turismeEl III Fòrum de Turisme de la Selva estarà dedicat a la gastronomia i el turisme i tindrà com a convidat d’excepció en Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món, que oferirà la ponència marc de l’edició d’enguany i parlarà de “La gastronomia i el turisme”.

Prèviament, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i el conseller de Turisme i president de l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua donaran la benvinguda als assistents i inauguraran oficialment la tercera edició del Fòrum comarcal de Turisme.

Després de la conferència d’en Josep Roca serà el torn de l’Agència Catalana de Turisme, que oferirà una conferència que porta per títol “Catalunya, regió europea de la gastronomia 2016. L’any de la gastronomia i l’enoturisme”. En el marc d’aquesta intervenció se’ns donarà a conèixer per què Catalunya serà la regió europea de la gastronomia 2016. Seguidament serà el torn pel Patronat de Turisme Costa-Brava Girona que presentarà el “Llançament del nou Club Enogastronomia del PTCBG i accions per al 2016”, que anirà a càrrec d’Anna Vendrell.

La professora Mercè Civera, professora de l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme- CETT (UB) serà l’encarregada d’explicar-nos com la gastronomia pot generar desenvolupament local i ho farà parlant-nos sobre “La gastronomia i el patrimoni culinari en el desenvolupament local”.

La segona part del fòrum tractarà de diversos casos d’èxit al territori i per això se’ns explicaran quines propostes han dut a terme diverses empreses la nostra comarca i, també, alguns casos de la província de Girona: Mas Marcè, Siurana d’Empordà; la Fundació Emys, Santa Coloma de Farners; Atri Cultura i Patrimoni, Caldes de Malavella; Naturalwalks, Arbúcies i la Confraria de la Ratafia, de Santa Coloma de Farners.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi només cal que s’adrecin al web www.laselvaturisme.com o bé al portal web del www.selva.cat i consultin el programa i l’apartat d’inscripcions del III Fòrum de Turisme de la Selva.