Detenen vuit persones en relació a una agressió a un jove a la sortida d’una discoteca de Malgrat de Mar

Vídeo TV3

Vídeo TV3

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Arenys han detingut vuit persones relacionades amb l’agressió que va patir un jove el passat 22 de novembre a la sortida d’una discoteca de Malgrat de Mar.

La investigació ha permès identificar i localitzar vuit homes joves, d’entre 19 i 22 anys, veïns de Granollers i de nacionalitat espanyola, que han quedat detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge 22 de novembre al voltant de les 6 del matí quan es va rebre l’avís de la Policia Local de Malgrat de Mar segons el qual s’havia produït una baralla a les portes de la discoteca Tropicana. Diverses patrulles de mossos van dirigir-se cap al Passeig Marítim, lloc on s’havia produït l’agressió, i van localitzar dos nois, un dels quals amb ferides lleus a la boca, els quals van informar que un grup de persones havia donat una pallissa a un amic seu, el qual havia estat traslladat a l’hospital en estat greu.

Els agents van recollir testimonis i indicis de l’agressió, que s’hauria iniciat arran d’una baralla, per obrir una investigació que ha permès identificar i detenir vuit homes relacionats amb l’agressió. Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.

La víctima continua a l’hospital en estat molt greu.

Notícia relacionada: «Sospiten que l’agressió de Malgrat es va programar i preparar per internet», publicat a www.radiopalafolls.cat.