Cent cinquanta francesos han visitat aquest diumenge Hostalric

Ajuntament d'Hostalric

Ajuntament d’Hostalric

Han fet una visita cultural a la vila amb especial interès pel castell, el recinte emmurallat i la Domus Sent Soví on han fet un tastet de productes locals

Cada cop són més les peticions que es reben a Hostalric per part de tour operadors i agències de viatges per tal de complementar la visita al patrimoni històric i arquitectònic amb un tast de la gastronomia local a la Domus.

En aquest sentit, aquest mes de novembre, i de la mà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’ha rebut un grup d’operadors alemanys que s’han interessat en conèixer els atractius turístics d’Hostalric i l’oferta de la Domus Sent Soví.

Per altra part, el proper divendres 27 de novembre, representants de la Domus Sent Soví assistiran a la reunió del projecte RIS3CAT de gastronomia, on la Domus hi participa en la línia gastronòmica (liderada per la Universitat de Girona) i en la de turisme (liderada per la Universitat de Girona).

La RIS3CAT és la resposta de Catalunya a l’exigència de la Comissió Europea que els estats i les regions de la UE elaborin estratègies de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent.