S’han iniciat les activitats de dinamització a les platges de Lloret i Fenals

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

Coincidint amb la temporada estival, les platges de Lloret i Fenals han iniciat les activitats de dinamització de platges. El servei es va posar en funcionament el passat dia 24 de juny a la platja de Lloret i l’1 de juliol a la de Fenals, i acabarà l’11 de setembre a totes dues platges.

Enguany les activitats consisteixen en un miniclub infantil obert cada dia a totes dues platges amb tallers i inflables, que es complementen a la platja de Lloret amb un punt de lectura amb premsa nacional i internacional, activitats dirigides matinals a la Roca d’en Maig i una zona esportiva oberta a les tardes amb activitats de futbol i voleibol.

Es tracta d’unes activitats d’oci gratuïtes que complementen l’oferta de Lloret com a localitat certificada amb el segell de Destinació de Turisme Familiar.

Durant el 2014, més de 26.000 persones van participar en les activitats de dinamització de platges: els miniclubs de Lloret i Fenals van rebre 4.683 i 4.292 nens respectivament, 7.473 persones van usar la zona esportiva i 9.607 persones van participar en alguna de les activitats dirigides.