Lloret i Blanes signen un conveni per promocionar el turisme esportiu

Pista blau de la Ciutat Esportiva de Blanes

Pista blau de la Ciutat Esportiva de Blanes

Els alcaldes de Lloret de Mar y Blanes, Romà Codina, i Josep Marigó, han signat un conveni que permetrà als hotels de Lloret certificats com a Destinació Turística Esportiva i membres del Lloret Convention Bureau, beneficiar-se amb un descompte del 25% sobre el preu de lloguer de la Ciutat Esportiva Blanes (CEN) i dels seus camps de futbol municipals: Can Borell i Ca la Guidó.

Josep Marigó ha explicat que «aquest conveni està signat amb la visió que els equipaments que tenim a cada població cada vegada els hem de pensar més en clau d’àmbit territorial que no pas en el local».

Romà Codina, per la seva banda, ha destacat que «és una nova aposta de mancomunar serveis com el Teatre de la Costa Brava Sud o el Carnaval de la Costa Brava Sud que ens permet sumar sinèrgies i donar encara més projecció al potencial de cada municipi». Romà Codina ha afegit: «poder oferir un equipament del nivell de la Ciutat Esportiva Blanes i dels camps de futbol municipals amb unes condicions preferents augmenta l’atractiu esportiu de la nostra zona».

Romà Codina i Josep Marigó, durant la firma del conveni / Ajuntament de blanes

Romà Codina i Josep Marigó, durant la firma del conveni / Ajuntament de blanes

Actualment tant l’Associació d’Hostaleria de Blanes com la Fundació Turística de Santa Susanna ja estan adherits a aquesta promoció. El conveni tindrà una vigència d’un any, i es podrà prorrogar sempre i quan ambdues parts signants estiguin d’acord. Un sels compromisos que adopta l’Ajuntament de Lloret és incentivar i promoure la creació d’ofertes d’estades que promocionin el turisme esportiu adreçades al mercat esportiu nacional i internacional que poden incloure les instal·lacions esportives municipals de Blanes.

El personal de la CEB serà qui s’encarregarà de centralitzar la gestió de les reserves de les instal·lacions esportives. D’aquesta manera, per poder fer els packs de comercialització que incloguin la utilització de la CEB o dels camps de futbol, els establiments de Lloret contactaran directament amb la CEB per comprovar la disponibilitat de l’espai a reservar.