Lloret de Mar tindrà un hotel singular en un edifici modernista envoltat de bosc

L’Ajuntament de Lloret de Mar va aprovar provisionalment el projecte de Pla Especial Urbanístic per implantació de l’ús hoteler en l’àmbit de Sant Pere del Bosc. Es tracta d’un edifici modernista conegut com Sant Pere del Bosc, erigit sobre un convent benedictí del segle XVIII i encarregat per l’indià Nicolau Font a un jove arquitecte Puig i Cadafalch a principis del segle XX. Ara es vol habilitar com a hotel singular.

Envoltat de 220 hectàrees de bosc, l’hotel de Sant Pere del Bosc tindrà unes 20 suites, cada una d’elles decorades de forma exclusiva. Orientat al turisme que busca la tranquil·litat i el relax, l’hotel tindrà exclusives instal·lacions de spa i wellness, una gastronomia selecta, un complet programa d’activitats a la natura i instal·lacions per al turisme de reunions.

En paraules de Xavier Crespo, alcalde de Lloret, «l’obertura d’aquest nou establiment fa palesa la potència que continua tenint Lloret de Mar en el sector turístic». Crespo afegeix: «Els darrers anys hem pogut copsar també una progressiva especialització dels establiments hotelers en temes de turisme actiu, esportiu, de congressos i reunions, d’oci, de wellness… Aquesta aposta del sector privat demostra que hi ha una demanda en aquest sentit i que Lloret de Mar consolida el seu projecte de diversificació de l’oferta turística».

Els productes turístics ja es troben plenament desenvolupats en el Pla Estratègic de Turisme 2010-2014 i es continuaran consolidant els propers anys. En aquest sentit Lloret de Mar ja té la certificació de Destinació de Turisme Esportiu i Familiar que atorga la Generalitat i va crear el Lloret Convention Bureau, entitat de gestió pública/privada dedicada a la promoció del municipi en el turisme de congressos i reunions.

Edició: JFG – Foto: Ajuntament de Lloret de Mar