Malgrat de Mar ha registrat un 80% d’ocupació durant la Setmana Santa

malgrat_turistesTots les càmpings del i hotels de Malgrat de Mar, excepte un que s’està remodelant, han obert aquesta Setmana Santa i ja no tancaran fins que acabi la temporada turística, a l’octubre. L’empresa pública Malgrat Turisme SL ha valorat positivament el nombre de visitants que ha rebut la població durant aquests dies.

Segons Ester Gil, gerent de Malgrat Turisme SL, el percentatge d’ocupació que s’ha registrat al municipi durant la Setmana Santa oscil·la «entre el 80% i el 90%». Gil també ha destacat que alguns dels visitants que hem tingut s’hi han estat només un dia.

Els 11 càmpings i 18 dels 19 hotels i apartahotels del municipi continuaran oberts fins a finals de temporada. N’hi ha un que obrirà a començaments de l’estiu, quan estiguin enllestides les obres de remodelació que s’hi duen a terme i que el convertiran en un hotel de quatre estrelles.

Després de Setmana Santa, Ester Gil considera que el proper pont de l’1 de maig «serà una bona data per omplir places». El Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que tindrà lloc al Circuit de Catalunya els dies 9, 10 i 11 de maig, també portarà, segons les previsions de Malgrat Turisme SL, visitants a Malgrat.

Text i foto: Ona Malgrat