El Patinatge Artístic Blanes aconsegueix la medalla de plata al Campionat d’Europa

Foto: PA Artístic Blanes Fundació

Foto: PA Artístic Blanes Fundació

El Patinatge Artístic Blanes Fundació va sumar el passat divendres un nou èxit al seu ja dilatat llistat de guanys aconseguits. Aquesta vegada ho ha fet situant-se com a sots-campió d’Europa en la modalitat de grups xou petits amb la coreografia As Time Goes By a la competició que s’està disputant a Almere, Holanda.

D’aquesta manera, els patinadors que entrena Aurora Navarro han tornat a pujar a podi en una competició internacional. Les altres dues primeres posicions les han aconseguit sengles equips italians: l’or ha estat per a la coreografia titulada El lento Conquistador, mentre que el bronze l’ha obtingut el muntatge She was just a number. D’altra banda, a la quarta i cinquena places s’han classificat respectivament els equips de l’Aldea i de Sant Celoni, aquest darrer amb la coreografia “Pel meu 40 aniversari”.

En l’actual temporada l’equip blanenc defensa la coreografia titulada As Time Goes By, que ja li ha suposat haver guanyat l’or al Campionat d’Espanya disputat a principis de març. Val a dir que, mentre el PA Blanes Fundació es va penjar l’or al Campionat de Girona de grups xou i la plata al Campionat de Catalunya, l’equip del Sant Celoni es va proclamar sots-campió a la competició de l’estat espanyol on es van imposar els patinadors d’Aurora Navarro.