Un mort i un ferit greu en un accident amb tres vehicles implicats a Sant Feliu de Buixalleu

El conductor d’un vehicle ha mort aquest matí en un accident en què s’han vist implicats dos vehicles més, a Sant Feliu de Buixalleu. El sinistre ha passat al punt quilomètric 65 de la C-35, en sentit Girona, poc abans de les 12 del migdia.


A part de la víctima mortal, hi ha hagut quatre ferits, un de greu, un de menys greu i dos de lleus, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. La via ha quedat tallada des de les 12 i 10 minuts en els dos sentits de la marxa. En aquest sinistre hi ha treballat quatre dotacions dels Bombers, que han excarcerat tres persones, entre elles la víctima mortal; i tres del SEM. També hi ha treballat efectius locals d’Hostalric i Riells i Viabrea

Per causes que encara s’estan investigant, primer han col·lidit dos turismes, els quals han raspat, i, de retruc, un tercer vehicle s’hi ha vist implicat i ha sortit de la via. Pel que fa al ferit greu i al ferit menys greu el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) els han traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter i en ambulància respectivament, i dues persones més ferides molt lleus que, en aquest darrer cas, han estat donades d’alta in situ.

En aquest accident hi han treballat, i encara hi treballen, quatre patrulles de Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, que han hagut d’excarcerar tres persones atrapades entre elles la persona finada, i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. A més, també hi han intervingut la Policia Local d’Hostalric i els Vigilants de Riells i Viabrea.

Quant a afectació viària, la C-35 ha estat tallada entre 12.09 i 13.23 al punt quilomètric 65 a Sant Feliu de Buixalleu en tots dos sentits. Des de les 13.23 h, es dóna pas alternatiu i això provoca problemes per circular al llarg de 0,5km, ha informat en un comunitat el Servei Català del Trànsit.