La Diputació de Girona promociona la Costa Brava a Sibèria i als Urals

Trabada amb els

Acte informatiu a professionals d’agències de viatges

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i Lloret Turisme, junt amb empreses d’allotjament com ara Rigat Park & Spa Hotel, Guitart Hotels i Samba Hotels, porten a terme, del 12 al 21 de febrer, un cicle de sis presentacions itinerants a ciutats dels districtes federals de Sibèria i els Urals: Krasnoyarsk, Novosibirsk, Tyumen, Ekaterimburg i Perm.

Aquestes presentacions s’adrecen a 800 agents de viatges de l’operador turístic Tez Tour, prescriptors i venedors de viatges, en ciutats que sumen una població de més de cinc milions d’habitants.

El dijous 13 de febrer, va tenir lloc la segona de les presentacions a la ciutat de Novosibirsk, a la qual van assistir cent cinquanta agents de viatges. A aquest acte va intervenir-hi el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut, el qual va manifestar que «les presentacions estan sent altament profitoses, perquè estem obrint mercat a ciutats amb milers de turistes potencials que encara no coneixen la destinació Costa Brava i, també, perquè hem constatat que els caps de venda de les agències estan molt interessats en els nostres productes turístics».

Intervenció del president de la Diputació de Girona Joan Giraut

Intervenció del president de la Diputació de Girona Joan Giraut

El passat 14 de febrer, a la ciutat siberiana de Tyumen, es va realitzar la tercera presentació, en aquest ocasió precedit d’un workshop entre empresaris gironins i agents, en la que es preveu l’assistència de tres cents agents de viatges.

Segons Eugenio Vasiliev, director comercial de l’operador turístic Tez Tour a Espanya, aquesta empresa va portar a Catalunya 125.000 turistes l’any 2013, dels quals 32.000 van anar a la Costa Brava. Aquest 2014, el director comercial preveu fer créixer entre el 15 % i el 20 % el volum de turistes.

Seguint el pla d’accions promocionals i específiques dirigides a incidir en els turistes del mercat de la Federació Russa i captar-los per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona, per segon any consecutiu, les entitats turístiques i empreses gironines s’associen a l’operador rus Tez Tour.

En el decurs de l’any, el Patronat de Turisme organitzarà accions promocionals similars en diverses regions de la Federació Russa amb els operadors turístics Natalie Tours i Coral Travel.

Notícia relacionada (1-2-2014): «El Banco Central de Rusia mantiene la calma ante la caída del rublo», a www.elpais.com