L’Aeroport de Girona tindrà aquesta temporada d’hivern 20 connexions, tres menys que l’any passat

Avions de Ryanair a l'Aeroport de Girona / Foto: Josep Ventura

Avions de Ryanair a l’Aeroport de Girona / Foto: Josep Ventura

L’Aeroport de Girona-Costa Brava estrenarà la pròxima temporada d’hivern cinc noves rutes, totes connexions regulars realitzades per la companyia Ryanair. Destaca la nova connexió amb Rabat al Marroc, que se suma a la ja existent amb Marrakesh, així com les noves rutes a Bristol i Londres Stansted al Regne Unit. Poznan i Wroclaw a Polònia, completen les noves destinacions per a aquest hivern.

Per mercats, els països amb major nombre de rutes a Girona són Alemanya, Regne Unit i Itàlia, destacant, sobretot, els destins atractius de Londres i Pisa que comptaran amb un vol diari.

D’altra banda, cal destacar també el cas de Wizz Air que, tal com va anunciar a l’estiu, manté la ruta a Kíev durant tot l’any.

L’Aeroport de Girona-Costa Brava comptarà en total amb 20 destinacions diferents durant la temporada aeronàutica hivernal, que començarà el diumenge 27 d’octubre i durarà fins a l’últim diumenge de març.

Són, en toial 20 rutes, tres meyns que l’any passat. Les rutes que Ryanair elimina són els connexions amb Bolonya, Torí, Trapani, Venècia, Fes, Billund, Cracòvia i Karlsruhe-Baden Baden.

RYANAIR
Itàlia (4)
– Alghero
– Cagliari
– Pescara
– Pisa

Alemanya (4)
– Bremen
– Colònia
– Frankfurt Hahn
– Niederrhein

Regne Unit (4)
– Bristol
– Londres Luton
– Londres Stansted
– Manchester

Marroc (2)
– Marrakech
– Rabat

Països Baixos (2)
– Eindhoven
– Maastrich

Polònia (2)
– Poznan
– Wroclaw

Francia (1)
– París Beauvais

WIZZAIR
Ucranïa (1)
– Kiev