L’aerolínia russa Transaero volarà de Moscou a Girona a partir d’abril de 2012

Les institucions territorials presents dins l’Associació per a la Promoció i el Desenvolupament de les Comarques Gironines (AGi) han signat avui un acord amb la companyia Transaero Airlines per posar en marxa un vol Girona-Moscou-Girona.

La nova ruta començarà a funcionar a partir de l’abril del 2012, amb un mínim de dues freqüències setmanals, en dies encara per determinar.

 

Aquest serà el primer vol regular que hi haurà entre l’aeroport de Girona i Moscou, que suposarà l’obertura d’una línia directa amb un dels principals punts d’atracció per al mercat turístic rus com és la Costa Brava i la seva àrea d’influència. Transaero Airlines és la companyia capdavantera en el transport de turistes i la segona en trànsit de passatgers a Rússia.

L’acord entre l’AGi i Transaero Airlines és el segon que s’estableix amb aerolínies de l’est d’Europa aquest any, i s’emmarca en la voluntat de les institucions gironins de diversificar les companyies que operen a l’aeroport de Girona. Amb aquest objectiu, el mes de setembre es va signar un conveni amb Wiz Air per obrir un vol Girona-Kiev-Girona, que ja és operatiu.

La signatura del l’acord entre l’AGi i Transaero Airlines s’ha fet avui a la seu de la Diputació de Girona. Hi han participat Jaume Torramadé, president de la Diputació; Eudald Casadesús, delegat del Govern a Girona i president de l’AGi, i Alexander Nikonov, en representació de la companyia aèria.