L’Ajuntament de Lloret utilitzarà motos elèctriques

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha adquirit dues motos elèctriques de la marca Vectrix, model VX1 Li+ per el cos de policia local,a través d’una subvenció de la Diputació de Girona i l’Institut per la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE). El cost total dels vehicles és de 40.000 euros que entre aquests organismes supramunicipals subvencionen al 90%.

 

 A més d’aquests dos vehicles, s’hi sumen dos més de la marca Govecs, model GO! S3.4, que ja es varen aconseguir a través de les clàusules de millora del concurs per l’adquisició del contracte de gestió dels aparcaments municipals i que aniran destinats als departaments d’Informàtica i Mobilitat, seccions municipals que respectivament utilitzaran aquestes motos elèctriques.

 

Aquests vehicles tenen una autonomia de 100km i s’endollen a la xarxa elèctrica convencional. Des del consistori també s’ha obtingut un altra subvenció que el Institut Català de l’Energia va atorgar a l’empresa Mobec i que permetrà la instal·lació de dos Mobecpoints o punts de recàrrega monofàsics per a aquests vehicles i en general el dels particulars que ho requereixein.

Amb aquesta nova aposta pel Medi Ambient l’Ajuntament mostra novament la seva sensibilització respecte als temes mediambientals així com la seva voluntat d’incorporar aquests criteris de sostenibilitat i qualitat.