Activitats a Blanes del 2 al 6 de desembre

Divendres 2 de desembre
§ A les 10 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Nascuts per Llegir.  Espectacle musical Núvols, amb la companyia Malumaluga.

§ A les 19 hores, al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament: Acte d’inauguració del Pessebre Monumental i de l’enllumenat de Nadal de la façana de l’Ajuntament.

 § A les 22 hores, al Teatre de Blanes, i organitzat per Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa: Festival benèfic de monòlegs, per tal de recaptar fons per a la campanya de joguines 2011-2012.

Dissabte 3 de desembre
§ A les 18 hores, al Teatre de Blane: XIè Festival de Dansa Benèfic Vila de Blanes, amb la participació de la Casa de Andalucía, les escoles de dansa Daina, Esclat i Miriam Beltran, el Club Twirling Blanes i Cuparo.

Diumenge 4 de desembre
§ De les 10 a les 12 hores, al Camp Municipal de futbol Pedro Alia Dorada (C. de Ca la Guidó). Acte de presentació dels equips de l’AD Ca la Guidó per a la temporada 2011-2012.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes, Rialles Blanes: La Roda Produccions presenta el seu espectacle de teatre “Un Nadal… com cal!”.

Diluns 5 de desembre
§ A les 18 hores, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal, (Av. de Catalunya, 2): Acte d’inauguració de l’exposició de material de l’Esbart Joaquim Ruyra.

Dimarts 6 de desembre
§ De les 10 a les 19 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat per la Federació Catalana de Futbol Sala. 1r. Campionat de Catalunya de Seleccions Comarcals de Futbol Sala.