Jaume Veray, cap de llista del PP per Girona a les eleccions del 12M

El Comitè Electoral Autonòmic del Partit Popular (PP) ha decidit que el president dels populars a la província de Girona, Jaume Veray, encapçali la llista del PP a la demarcació en les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el 12 de maig.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions 

Veray (Girona, 1968) és portaveu del PP a l’Ajuntament de Girona i president del partit a nivell provincial. Compta amb una dilatada trajectòria política en la qual destaca el seu pas com a regidor a l’Ajuntament de Girona durant el mandat 1995-1999, i com a cap de gabinet del Subdelegat del Govern a Girona durant el període 2012-2018, la qual cosa li va proporcionar un coneixement exhaustiu de les necessitats del territori.

El proclamat candidat ha assegurat que «tenim com a objectiu recuperar la solidesa del PP com a referència del constitucionalisme i aportar la bona gestió al progrés de les comarques gironines, com hem fet sempre».

Així mateix, Veray ha manifestat que després de més d’una dècada perduda «cal afrontar els reptes pendents que té Catalunya, que son molts i alguns urgents, com la planificació hídrica i l’enfortiment del teixit empresarial».

El Comitè Electoral Nacional del PP ja ha ratificat el nomenament del candidat.