Detingut un veí de Blanes per la seva vinculació amb una plantació de marihuana

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Pineda de Mar van localitzar una plantació de marihuana en una casa de Pineda. L’operatiu va permetre desmantellar la plantació i identificar i denunciar un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que una casa localitzada a la urbanització Pinemar s’hi cultivés marihuana.

Les gestions que van efectuar els agents van confirmar aquests fets. Es va constatar que l’esmentada casa desprenia una forta olor a marihuana i que estava connectada de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa comunitària, fet que suposava un greu risc per aquesta finca.

El dia 5 de desembre es va establir un operatiu que va permetre identificar i denunciar l’inquilí de la casa llogada. En el registre de la casa, els agents van poder localitzar al garatge una plantació distribuïda en dues estances, amb un total de 2.104 plantes de marihuana en diferents estats de creixement.

L’operatiu va finalitzar amb la intervenció de les plantes i el desmantellament de tota la infraestructura per al cultiu, consistent en aparells d’aire condicionat, focus, ventiladors, transformadors, etc.

Tècnics de la companyia elèctrica van restablir el correcte subministrament elèctric de l’immoble.

El dia 12 de desembre l’investigat va prestar declaració a dependències policials i les diligències han estat elevades al jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar.