Activitats a Blanes els dies 14, 15 i 16 de desembre

Divendres 14 de desembre  

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell, ubicat al Ptge. de Mas Borell, 1 – 3, i organitzat pel propi Casal Cívic Blanes – Can Borell: Taller de defensa personal per a dones

§ A les 17,30 hores, per camins de camp diversos, i organitzada per l’escola Mn. Joan Batlle amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: IV Marxa Nocturna Familiar (6 km). 

§ A les 19,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes amb el suport de BBVA CX: tertúlia literària per a adults: Les darreres paraules, amb la seva autora, Carme Riera, i la psicòloga, especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional, Pilar Arlándiz

§ A les 20 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): audiència pública dels pressupost Municipal 2019. 

§ A les 20 hores, al Bar Casal La Cooperativa (C. de la Muralla, 28), i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Quina solidària. 

§ A les 20,30 hores, al Centre Cultural Els Padrets (Sant Bonós, 5), i organitzat per l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria: 2n. Tribut a la Sarsuela, a càrrec del Cor Santa Maria.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i a benefici de Càritas: El Grup Miratge (teatre, poesia i música) de la Casa de Ardales, posa en escena Un grito al mundo por Navidad. 

Dissabte 15 de desembre

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. 

§ D’11 a 13 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica. 

§ D’11 a 23 hores, al Pg. de Dintre, i organitzat per l’Associació d’Hostaleria i l’Ajuntament de Blanes. TastaBlanes Nadal. 

Diumenge 16 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera. 
Mercat d’articles de segona mà La Ganga

§ A les 9,30 hores, amb sortida des del Pg. de Mar, i organitzat per l’Agrupació Escolta i Guia Pinya de Rosa, i a benefici de les entitats locals que lluiten contra el càncer i de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja: Ca(u)nicross 2018. 

§ De 9 a 17 hores, a la Platja Central, a l’alçada del Monument a la Sardana, i organitzats pel col·legi Sta. Maria, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Tallers, jocs esportius de platja i torneig de futbol platja solidari. 

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzades pel col·legi Cor de Maria, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Paradetes de tallers infantils i d’esmorzars. 

§ De 10 a 17 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample, i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Parada de venda de llibres de 2a. mà. 

§ A les 12 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11): lliurament de trofeus i premis del 45è. Concurs Ornitològic Lliga Catalana de Canaricultura. 

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per l’Associació de Dansa Elance i l’Escola de Dansa Daina amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Dansa per la Marató

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16) La Magnòlia Teatre posa en escena Tres, una comèdia de Juan Carlos Rubio.