anuncio_erc

Els Mossos d’Esquadra detenen set homes a Lloret de Mar i desmantellen tres pisos on es venia droga

btrhdr

Agents de Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral, amb la col·laboració de la Policia Local de Lloret de Mar, van detenir el dia 10 de juliol, set homes, d’edats compreses entre els 18 i 56 anys, de nacionalitats marroquina i algeriana, tots ells veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues)

A finals de mes de maig la Policia Local de Lloret de Mar van rebre un avís que els alertava que en un pis de la població s’hi podrien estar realitzant actes de compravenda de substàncies estupefaents. Aquest fet afectava greument la convivència del barri, ja que el freqüentaven moltes persones que anaven a comprar-hi droga. Per aquest motiu, es van iniciar les gestions  pertinents per comprovar els fets.

La investigació va evolucionar durant  el mes de juny fins que van constatar que a part del primer domicili investigat, possiblement hi havia dos pisos més on també s’estava venent tot tipus de substància estupefaent. Els agents van poder relacionar els 3 pisos com a punts de distribució i venta de droga.

El dia 9 de juliol, els mossos van fer tres entrades, de forma simultània, als  domicilis investigats on van trobar-hi petites quantitats de speed, d’haixix, de marihuana, de cocaïna, d’èxtasi, 1.197 euros, bossetes de plàstic i bàscules de precisió. Els agents de la policia local també van col·laborar en les perquisicions als immobles per realitzar-ne la inspecció administrativa.

Els agents van detenir, al lloc dels fets, quatre homes  com a presumptes autors d’un delicte conta la salut pública i, unes hores més tard, en van detenir tres més com a responsables dels mateixos fets.

Els detinguts, dels quals quatre d’ells amb antecedents, va passar el dia 12 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar l’ingrés a presó per a quatre d’ells.