Mor un home mentre treballava en una empresa de marbres i granits de Riudellots de la Selva

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van rebre ahir cap a les 23h l’avís que a un treballador d’una empresa de marbres i granits havia patit un accident mentre treballava.

Al lloc dels fets s’hi van traslladar quatre patrulles de mossos d’esquadra, diverses dotacions de la Policia Local, el Sistema d’Emergències Mèdiques i dues dotacions de Bombers de la Generalitat.

Tot i la ràpida actuació dels companys de la víctima i dels serveis d’emergència, no es va poder fer res per salvar la vida del treballador al qual li havien caigut a sobre quatre plaques de granit de grans dimensions. La víctima és un d’un home de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Banyoles.

Els mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Fa pocs dies, UGT va alertar del augment aquest 2017 de la sinistralitat laboral a les comarques gironines. Amb aquesta mort, ja son 13 les perdut la vida a la demarcació de Girona aquest any. El sindicat denuncia que el augment de la sinistralitat es deu a la precarietat laboral i a la falta d’inversió en formació per prevenir accidents, especialment a les petites empreses. Les comarques on més accidents mortals hi ha hagut són la Selva i l’Alt Empordà.