La nova planta d’AqFresh, ubicada a l’empresa que Menadiona té a Palafolls, avança al ritme previst

D’esquerra a dreta: Russ Cummings (Chairman d’Aqdot), Carlos Cosin (conseller delegat de Menadiona), Francesc Alemany (Alcalde Palafolls), Tim Wright (CEO d’Aqdot) i Cristina Cosin (Business Development Manager de Menadiona)

La construcció de la nova planta del producte AqFresh, en les instal·lacions que l’empresa química Menadiona té a Palafolls (Maresme), avança segons la planificació prevista.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Així ha quedat de manifest durant la visita institucional duta a terme per l’alcalde de la localitat, Francesc Alemany, que ha pogut seguir de primera mà els avenços i la innovadora tecnologia que s’està instal·lant a la nova planta. L’alcalde ha estat acompanyat per Carlos Cosin, conseller delegat de Menadiona, el Chairman d’Aqdot, Russ Cummings, el seu CEO, Tim Wright i el tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme de Palafolls, Jordi Villaret.

La nova planta permetrà incrementar la capacitat de producció anual d’AqFresh fins a les 500 tones i la seva posada en marxa està prevista pel proper mes de juny. A l’acte d’inauguració està prevista l’assistència dels representants de les empreses accionistes d’Aqdot (Clariant, Ingevity, IP Group, Parkwalk Advisars, Cambridge Entreprise, Providence, BGF, Future Found i OP6 Innovation).

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha destacat que «les noves instal·lacions tindran un impacte tecnològic molt positiu a Palafolls i a la comarca, tant pel que fa a la dinamització industrial del territori com a la generació de llocs de treball d’alta qualificació».

Per a Carlos Cosin, conseller delegat de Menadiona, «amb la posada en marxa de la nova planta de producció no només creixem en capacitat de recerca i innovació sinó que posicionem Menadiona com l’únic fabricant d’AqFresh a nivell mundial».

20 nous llocs de treball

El projecte, que ha ampliat la seva inversió fins als 7 milions d’euros i suposarà la creació de fins a 20 nous llocs nous de treball, s’emmarca en l’acord de col·laboració i l’entrada a l’accionariat de Menadiona a l’empresa britànica Aqdot, el passat mes de setembre.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions 

AqFresh és una nova tecnologia de captura i alliberament de molècules que, a més d’eliminar olors i contaminants, ofereix un alliberament perllongat de fragàncies. La seva eficàcia de captura molecular i el seu abast d’acció han sigut provats en una extensa gamma d’usos i aplicacions, que inclouen la cura de la llar i de les mascotes, la higiene personal, el tèxtil, els interiors d’automòbils, entre d’altres.

És eficaç tant en ambient humit com en sec i es pot incorporar en plàstic, líquids, recobriments i fibres per eliminar olors del producte, contaminants i altres olors ambientals. AqFresh no té contraindicacions per a la salut humana o el medi ambient i posseeix el Certificat de Salut de Materials (MHC) del Cradle to Cradle Products Innovation Institute Inc.