La policia local de Lloret de Mar deté a dos joves per tràfic de cocaina

Els diners i la droga interviguda / Foto: Ajuntament de Lloret

Els diners i la droga interviguda / Foto: Ajuntament de Lloret

La policia local de Lloret de Mar ha procedit a la detenció de dos joves majors d’edat, residents a Lloret, per presumpte tràfic de droga. Agents que es trobaven realitzant un control rutinari a l’Avinguda Vila de Tossa el passat 9 de maig, en previsió d’incidències donat el progressiu increment d’afluència de visitants, van observar un vehicle sobre el qual hi havia sospites d’estar implicat en il·lícits penals, sospites fonamentades en la col·laboració preventiva amb els altres cossos de seguretat, en aquest cas amb el Cos Nacional de Policia de la Comissaria local.

Els agents han hagut d’iniciar la persecució del vehicle després de que el conductor fes cas omís de les ordres d’aturada que li havien fet els efectius. Un cop aturat el vehicle, un dels ocupants ha fugit i s’ha iniciat una segona persecució, a peu, que ha finalitzat quan ha estat interceptat per altres agents de la Policia Local.

Es dona la circumstància que el Cos Nacional de Policia disposava d’indicis en investigació oberta d’aquestes persones la qual cosa s’ha facilitat les posteriors investigacions del Cos Nacional de Policia Es va poder comprovar que el seient de darrera hi havia una bossa amb una peça, d’aproximadament, 1 kilo de cocaïna i se’ls ha intervingut aproximadament un total de 1500€.

Arrel de les posteriors diligències de la policia local conjuntament amb agents del Cos Nacional de Policia es va comprovar que el vehicle portava plaques de matrícula italianes falsificades.

Als joves se’ls imputa un delicte contra la salut pública i han passat a disposició del Cos Nacional de Policia com a continuació de les diligències judicials obertes pel CNP de Lloret.