Agenda d’activitats entre el dissabte 30 d’octubre i l’1 de novembre

Dissabte 30 d’octubre

Foto: Luis Velasco

§ A BLANES I LLORET DE MAR, fins l’1 de novembre Eurockey CUP U15 i FEM15, amb la participació de 225 jugadores i jugadores provinents d’Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa, Espanya i Portugal.

La competició, que se celebra a la Ciutat Esportiva Blanes i el Pavelló d’Esports de Lloret, es pot seguir en aquest enllaç: www.eurockey.info.

§ A ARBÚCIES, al Museu Etnològic del Montseny, assemblea general de País Rural, moviment integrat per representants de la ciutadania i organitzacions arrelades al món rural i del qual el Arbúcies n’és soci fundador. L’assemblea, que començarà a les 11h, comptarà amb la participació del Secretari d’Estat per al repte demogràfic del Ministeri de Transició Ecològica, Francesc Boya, que oferirà una conferència sobre el despoblament i les opcions de futur que es plantegen a les zones rurals de Catalunya. 

Diumenge 31 d’octubre

§ A BREDA, catorzena edició de la Ruta Artur Osona. El recorregut s’iniciarà a Breda a les 7 del matí des del local del CEB, a l’esplanada de Can Xifré. Des d’aquí anirà pujant fins a Santa Fe del Montseny i farà el cim del Turó de l’Home.
Es tracta d’un recorregut de 25 quilòmetres i més de 1.600 metres de desnivell. Hi haurà dos avituallaments durant el camí. Es tracta d’una sortida de dificultat alta, amb una previsió d’unes 8 o 9 hores per a acabar-la. El recorregut no està senyalitzat, fet pel qual el grup anirà junt tota l’estona. Cal portar capelina o roba per pluja, abric, aigua, i mascareta per quan es reuneixi tot el grup. La inscripció es va tancar el passat dimarts dia 26.

§ A BLANES, al Teatre de la vila, a partir de les 17:30 h. en el marc de la programació de Rialles Blanes, Teatre Mòbil + Marcel Gros faran l’espectacle Remember Show.