Agenda d’activitats el dissabte 23 i el diumenge 24 d’octubre

Dissabte 23 d’octubre

§ A TORDERA, se celebra la Fira del Conte a l’entorn de la plaça de l’Església i es realitzarà amb un format habitual de l’activitat i amb una programació d’activitats. El programa d’activitats inclou sessions de conta-contes, tallers i un concert de tancament amb Jordi Tonietti. Per veure la programació, cliqueu aqui.

§ A CALELLA, el centre de la vila acollirà desfilades, sessions de música a càrrec de discjòqueis, activitats per la mainada i punts de venta a peu de carrer on els protagonistes seran els comerços locals relacionats amb el món de la moda. Per a més informació, cliqueu aquí

§ A SANTA COLOMA DE FARNERS, dissabte y diumenge 24 se celebra el Mos de Tardor. És un espai que pretén esdevenir un lloc de trobada per posar en valor i realçar les característiques i qualitats dels productes de temporada a la comarca de la Selva.
La jornada comptarà amb la presència del col·lectiu d’artesans Start Art, que impulsa la cooperació en l’àmbit artesà i creatiu a la Selva. Aquestes són algunes de les propostes que participaran en aquesta primera trobada de productes de temporada km0. Més informació: cliqueu aquí.

§ A SANT HILARI SACALM, a partir de les 17 hores a la Sala Noble (Plaça del Dr. Robert s/n), REcital de Cant: Canços de Sempre en Clau de Felicitat, a càrrerc del tenor Josep Aznar

Diumenge 24 d’octubre

§ A BLANES, l’alcalde Àngel Canosa farà al Santuari de la Mare de Deu del Vilar el Vot de Vila de 1795. L’acte començarà a les 13 h.

§ A PINEDA DE MAR, a les 19 h a l’Auditori de Pineda (carrer Progrés, 8-20), projecció del documental de Patxi Uriz i Jordi Matas De Quijotes y Semillas, premi del Jurat i Públic al Festival de Cinema de Málaga 2021. Activitat gratuïta, pèro subjecta a fer reserva. Més informació: cliqueu aquí.

§ A HOSTALRIC, entre 9 i 11 hores, Tastet de Marxa Nòrdica. Lloc: Aparcament de les Escoles. Preu: 15 €. Ens calcem los bótes i fem una demostració de marxa nòrdica amb Nordic Walking i posterior excursió practicant la tècnica pels voltants de la fortalesa, el riu Tordera i les hortes, amb explicacinos relacionades amb la història i la natura d’Hostalric.

§ A MAÇANET DE LA SELVA, a les 18h al Teatre La Societat: Concert del Cor Jove Amics de la Unió. Dins el marc de l’acte solidari amb la Junta Local de Maçanet de la Selva de l’AECC. Venda d’entrades a taquilla de dilluns a divendres, de 16 a 20h. Tots els beneficis aniran destinats a la lluita contra el càncer.