La policia de Vidreres intervé un cultiu de 3.700 plantes de marihuana

Ajuntament de Vidreres

Es van trobar un carnet de conduir i un telèfon mòbil amb una fotografia de fons de pantalla que podrien ajudar a identificar els propietaris de l’explotació.

La Policia Local de Vidreres ha trobat una explotació exterior de marihuana amb més de 3.500 plantes a la zona forestal de Can Mundet i proves dels presumptes responsables. L’operació es va realitzar a finals del mes d’abril i ja feia setmanes que treballaven en la investigació.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A més de la troballa de les plantes, el cos de la Policia Local va trobar un carnet de conduir d’un home, d’inicials R.M, nascut l’any 2001; i un telèfon mòbil amb una foto d’una altra persona de fons de pantalla.

Ajuntament de Vidreres

Els agents de la Unitat d’Investigació de la Selva Interior ha difós aquesta fotografia i el carnet de conduir per demanar col·laboració a altres unitats policials, amb la finalitat d’identificar els presumptes responsables de la plantació de marihuana.

Segons el cap de la Policia Local de Vidreres, Raúl Real: “Les explotacions de marihuana estan al nostre punt de mira i treballem per desemmascarar qui hi ha al darrere. Com a Policia Local tenim la responsabilitat d’aturar aquests negocis il·legals”.

De moment, encara no s’ha pogut identificar cap persona amb lligam a la plantació. La policia sospita que els buscats estaven a la plantació com a jardiners, i que van poder escapar abans de l’arribada de la policia.