L’heroica actuació d’un agent de la Policia Local de Lloret de Mar va salvar la vida d’una dona de Blanes

Ajuntament de Lloret de Mar

Un agent de la Policia Local de Lloret de Mar, amb TIP 575, que es trobava fora de servei, va salvar la vida d’una dona el divendres 30 d’abril quan es va produir una explosió de gas en una habitatge de la localitat de Blanes, gràcies a la seva immediata i decidida actuació.

La gran explosió de gas va comportar una important afectació de l’habitatge, que va quedar seriosament danyat. Tot i això, l’agent de la Policia Local de Lloret no va dubtar a pujar per socórrer les possibles víctimes i va arribar just a temps per evitar que la dona que es trobava al pis, i que estava ferida, es precipités en un forat ocasionat per l’explosió.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que, “la ràpida i decidida actuació de l’agent va salvar la vida de la dona, que es troba fora de perill i recuperant-se de les seves ferides”. Així mateix, agraeix “la generositat de l’agent per realitzar aquesta actuació, que cal posar en valor no només dins de l’àmbit professional, sinó també en l’àmbit personal”.

Aquesta setmana la Policia Local de Blanes ha fet arribar a la Prefectura de Lloret de Mar una felicitació per la bona actuació de l’agent.