Jean M. Castel encapçala la llista electoral de Ciutadans a Girona

Jean M. Castel Sucarrat, que encapçala la llista electoral del 25-N de Ciutadans (C’s) per Girona, ha declarat que «les persones que m’acompanyen en aquesta candidatura estan totalment compromeses amb el territori. Es tacta d’un grup humà que defensa les necessitats i els valors fonamentals d’una societat, que els altres partits polítics han oblidat, desprotegint-la per l’habitual partitocràcia que els caracteritza».

El tercer de la llista és Sergio Atalaya, veí de Blanes, i el setè Moisés Manzano, també veí de Blanes. Castel ha manifestat que «Ciutadans estarà al costat del conjunt de la ciutadania i en especial d’aquella gran massa social silenciosa, oprimida, retallada, estafada i desprotegida». Castel considera que «és necessària una regeneració en l’àmbit de la política, tant en la forma com en la manera d’entendre-la i aplicar-la amb sentit comú, prioritzant les persones».

Aquestes premisses s’hauran de liderar les polítiques del segle XXI i donar pas a una nova etapa, on els ciutadans tinguin veu en les institucions, on puguin expressar lliurement les seves opinions a través dels seus representants. Per tant, caldrà superar, d’una vegada per sempre, les polítiques contaminades de pactes d’interès, confrontació social, ruptures i manipulacions d’una societat que està farta d’una dinàmica arcaica ancorada en el segle passat.