La policia local de Lloret deté a tres joves per presumpte tràfic de droga

La passada matinada, la policia local de Lloret de Mar, va procedir a la detenció de tres joves majors d’edat que circulaven amb un vehicle de matricula andorrana. Els agents, els quals es trobaven realitzant un control policial a l’entrada de la població, varen observar com es llançava una motxilla des d’un vehicle que s’estava aproximant al control.

Quan aquest va ser aturat a l’alçada del mateix, els agents van detectar una forta olor a marihuana provinent del seu interior, motiu pel qual es va procedir a l’escorcoll del vehicle i dels seus ocupants.

Fruit d’aquest escorcoll es va localitzar, amagada entre la roba d’una de les persones ocupants, una bossa d’escombreries de color blau, la qual contenia una substància vegetal presumptament estupefaent. Simultàniament, els agents van procedir a recuperar la motxilla, on es va localitzar, entre altres efectes personals, un altre bossa de idèntiques característiques que l’anterior, la qual també contenia la mateixa substància. Als joves, una noia, Elisabet A. O. de nacionalitat espanyola i dos nois, Albert R. C. i Gerard R. R. de nacional andorrana, se’ls imputa un delicte contra la salut pública, ja que la substància intervinguda estaria al voltant dels 500 grams.