Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 de març

Divendres 9 de març

§ Al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1-3), i organitzat per l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones:
– A les 15,30 hores, inauguració de l’exposició dels treballs realitzats en el seus tallers.
– A les 16 hores, demostració de centres de flors seques i naturals.

-A les 17 hores, xerrada – col·loqui: «Com viu la dona la situació econòmica actual», a càrrec de Fina Surina, delegada territorial de l’Institut Català de les Dones.
– A les 18 hores, sorteig dels centres de flors.

§ A les 20 hores, a la Sala de plens de l’Ajuntament: Xerrada debat «Machismo p’alante, feminismo p’atrás». Organitza EUiA de Blanes

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Presentació del llibre «Ladrillos rotos», d’Emilio Vivar (autor local).

§ A les 21 hores, al Restaurant El Sorrall (Pg. de S’Abanell, 6), i organitzat per l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones: Sopar – Lectura de Poemes – Ball.

Dissabte 10 de març

§ De les 10,30 a les 13,30 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya 2), i organitzat per l’entitat GIF (Grup d’Imatge i Fotografia): Taller gratuït d’estudi fotogràfic obert a gent de totes les edats, que comptarà com a convidat amb el fotògraf Josep Mª Saurí.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Taller dels alumnes de l’escola de dansa Esclat.

Diumenge 11 de març

§ De les 10 a les 18 hores, a totes les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per l’Acell (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) i Aspronis: XXI Campionat de Catalunya de Bàsquet. Aquesta activitat preveu la presència d’uns 600 esportistes, 100 entrenadors i 1.000 acompanyants.  / A la zona exterior de la Ciutat Esportiva hi haurà dos inflables oferts per la Diputació de Barcelona.

§ De les 10 a les 18 hores, al Club de Tennis Blanes (Av. de la Vila de Madrid, s/núm), i organitzat per l’Acell (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) i Aspronis: VIII Campionat de Catalunya de Tennis.

§ De les 10 a les 18 hores, en aigües de la badia de Blanes i punt de sortida i arribada al Club de Vela de Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, i organitzat per l’Acell (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) i Aspronis: VI Campionat de Catalunya de Vela.

§ De les 10 a les 13,30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, i dins del marc de la Festa de la 48a. convocatòria dels premis Recvll 2012: Missa en memòria dels membres de Recvll.

§ A les 13,30 hores, al Restaurant Mont-Ferrant (C. de Sta. Bàrbara, 37) Dinar de celebració de la Festa de la 48a. convocatòria dels Premis Recvll 2012. Seguidament, lliurament dels premis, presentació dels llibres guanyadors de la passada edició i parlaments.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Festuc Teatre presenta el seu espectacle de titelles «La princesa i el pèsol».

§ A les 19 hores, al Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes: Concert de música clàssica a càrrec de Carlos Almoril (guitarra).