El govern del PP no traspassarà la gestió de l’aeroport de Girona

Àlex Sáez

El govern de Madrid no traspassarà la gestió de l’aeroport de Girona. Així ho ha comunicat per escrit al diputat socialista per Girona, Àlex Sáez, que va enviar una pregunta en aquest sentit al govern en els primers dies de legislatura. La pregunta, inclosa en una bateria de quaranta referides a qüestions referides específicament a les comarques gironines, demanava al govern quines eren les seves previsions davant la possibilitat de donar entrada a les administracions i la Cambra de Comerç en la gestió de l’aeroport de Girona.

 

El govern ho ha respost en una notificació de tres línies dirigida al diputat Àlex Sáez: «El govern està revisant i examinant en aquests moments el model de gestió aeroportuària i, en aquest sentit, no té cap previsió per a una gestió autònoma de l’aeroport de Girona fora de la xarxa d’aeroports gestionats per AENA Aeropuertos SA».

La comunicació del govern confirma el que ja havia dit el PSC durant la campanya de les generals en el sentit que el PP no tenia cap intenció de traspassar la gestió de l’aeroport, per a la qual els governs socialistes havien començat a fer els primers passos.