Detingut un jove que robava el cablejat elèctric d’una casa a Lloret de Mar

Agents de la comissaria de Blanes de Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 de febrer un home, de 28 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

A quarts de sis de la tarda del 19 de febrer, els mossos van saber que una persona estava forçant una casa de la urbanització de Rocagrossa de la població de Lloret de Mar (Selva Litoral).

Els agents, en arribar al lloc, van comprovar que la porta principal estava forçada però que la porta estava tancada per dins. Al trucar la porta, un jove va sortir i va obrir. La policia va demanar la documentació a l’home que va contestar que la tenia a l’interior del domicili.

Al cap d’uns minuts, els agents van dirigir-se a la part posterior de la casa i van veure com el jove havia sortit per la balconada i duia una motxilla amb intenció de fugir.

A l’interior de la bossa portava cable elèctric i eines: 4 tornavisos, una eina multi usos, dos claus angleses, una cisalla, guants i un joc de puntes de tornavís. La patrulla va constatar que gran part de la instal.lació elèctrica estava desmuntada. La casa era de nova construcció però no estava habitada.

Els agents van detenir a l’home per un delicte contra el patrimoni. El detingut, amb antecedents, va quedar en llibertat i va ser citat per tal de presentar-se davant del jutjat d’instrucció de guàrdia de Blanes.