Incendi forestal a Sant Coloma de Farners

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi de vegetació a Santa Coloma de Farners. L’avís d’aquest incendi ha arribat a les 16.24 hores i ha mobilitzat ja 20 dotacions terrestres i 4 mitjans aeris (1 helicòpter de comandament i 3 helicòpters bombarders) El foc crema una zona forestal a la serra de Coguls, als afores de la urbanització Santa Coloma Residencial.

Com a mesura preventiva, els Mossos d’Esquadra (que hi han destinat 6 patrulles) han tallat els accessos a la urbanització. També hi estan treballant les Agrupacions de Defensa Forestal de Lloret de Mar, Cadiretes, Farners-Argimon i Hostalric i efectius dels Agents Rurals.

El SEM, igualment, hi ha destinat 1 ambulància de retén. En aquests moments, encara no es disposa de dades relatives a l’extensió afectada per l’incendi, les causes del qual encara no s’han pogut determinar.

Ampliació (18:13h)

Segons fonts policials, s’han evacuat tres carrers de la urbanització Santa Coloma Residencial, els del Vallès, Pintor Fortuny i Pintor Casas.

L’incendi crema una zona forestal a la serra de Coguls, als afores de la urbanització.

Els Mossos estudien l’evacuació preventiva d’una casa de colònies propera, per la fumera que hi arriba.

Ampliació (21:30h)

Segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra, els 120 veïns desallotjats (50 cases de 5 carrers de la urbanització), ja estan tornant als seus domicilis. L’incendi està estabilitzat des de les 20.54 hores.