La Policia Local de Lloret deté un home per presumpte delicte contra la salut pública

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret va detenir, el dia 9 de juliol, un home que portava dos quilograms de marihuana per presumpte delicte contra la salut pública.

Els fets varen ocórrer sobre les 23.45 h, quan els agents de la Unitat Canina de la Policia Local de Lloret de Mar, que es trobaven patrullant a l’Estació d’Autobusos de Lloret de Mar, varen dur a terme un control rutinari a l’autobús que fa la línia regular Barcelona-París.

Va ser llavors quan la gossa Nala de la Unitat Canina de la Policia Local va marcar una maleta en concret localitzada a la bodega de càrrega d’equipatges. Josep Lluís Llirinós, regidor de Seguretat Ciutadana, ha explicat que «malgrat els esforços del detingut per ocultar la droga, que la portava envasada al buit, embolicada amb moltes capes de plàstic impregnades amb colònia, la Nala va ser capaç de detectar la substància estupefaent sense problemes».

Els agents van identificar el propietari de la maleta i la van obrir davant la seva presència; a l’interior de la maleta es varen localitzar tres embolcalls amb una substància vegetal, presumptament marihuana, de dos quilograms de pes. Davant els fets, els agents van detenir el jove, de 19 anys i resident a Lleida, el qual va manifestar que transportava la droga de Barcelona a París.