Territori i Sostenibilitat incrementa els serveis de les línies R1 i RG1 durant l’estiu

JFG

JFG

Territori i Sostenibilitat reforça aquest estiu l’oferta dels serveis de les línies RG1 i R1 de Rodalies de Catalunya amb l’objectiu d’atendre l’augment de la demanda durant el període vacacional. D’aquesta manera, a partir d’aquest dissabte, dia 13, i de dilluns, dia 15, les línies de la Rodalia de Girona reforcen les connexions amb els trens que arriben a la costa.

Serveis de cap de setmana a la línia RG1

A partir d’aquest dissabte i fins al 13 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb 6 freqüències (3 per sentit) durant tots els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, es millora el servei de Rodalies de Girona els caps de setmana de l’estiu connectant Maresme-Costa Barcelona amb les comarques gironines.

Més serveis a Calella a la línia R1

A més, a la línia del Maresme, entre el 15 de juny i el 18 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol i Canet de Mar. En aquest cas s’amplia el recorregut de 3 trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.