Detenen dos homes de Santa Coloma de Farners després d’assaltar una benzinera

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de  Girona, juntament amb agents de la Policia Municipal de Girona, van detenir el passat 14 de gener dos homes, de 25 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Farners, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar el mateix dia 14 de gener a Cassà de la Selva. Els mossos van tenir coneixement d’un robatori amb intimidació en una benzinera situada a la carretera C-65.

Pels volts de les vuit del vespre, dos homes van entrar a la benzinera armats amb un ganivet de grans dimensions. Després d’amenaçar un treballador de l’establiment, van sostreure els diners que en aquell moment hi havia a la caixa enregistradora, uns 360 euros.

Gràcies a un ciutadà, els mossos van saber que els lladres havien fugit amb una furgoneta blanca, per la qual cosa es va muntar un dispositiu per tal de localitzar-la.

Cap a dos quarts de nou del vespre una patrulla mixta formada per un mosso i un policia municipal va localitzar, en una rotonda de la carretera C-250 prop de Girona, una furgoneta blanca que circulava en direcció a Vilarroja, la qual coincidia amb la descripció que tenien del vehicle que es buscava.

Els agents van aturar la furgoneta i van veure que hi viatjaven dos ocupants. Aquests portaven dos ganivets de grans dimensions, dos passamuntanyes i roba fosca que haurien utilitzat per cometre el delicte.

Les dues persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb el robatori a la benzinera. Un cop en dependències policials, els policies van localitzar dins la roba interior d’un dels detinguts els diners que haurien sostret a la benzinera.

Els dos detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 16 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.