Detingut un veí de Blanes per conduir begut i contra direcció per l’autopista C-32

La C-32, en el terme municipal de Palafolls

La C-32, en el terme municipal de Palafolls

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit de Mataró van detenir ahir al matí un home de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí de Blanes com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de l’alcohol.


Pels volts de les 6.50 hores, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís des del centre de control d’autopistes que havien vist des de les càmeres de videovigilància com un vehicle circulava en direcció contaria per l’autopista C-32 al terme municipal de Pineda de Mar.

Tram de la C-32

Tram de la C-32

Ràpidament una patrulla de trànsit dels Mossos ha accedit a l’autopista C-32 per tal de poder interceptar el vehicle i en cas necessari tallar la circulació de la via per seguretat.

Poc després, la policia ha rebut l’avís que el citat vehicle havia donat la volta al peatge de Santa Susanna i que circulava en sentit Barcelona.

Els agents han aturat al vehicle al peatge d’Arenys de Mar

L’infractor, que va circular en sentit contrari tres quilòmetres des de que l’han detectat les càmeres, va donar positiu penalment en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 0.76 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Per aquest motiu , els agents l’han detingut com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit, concretament per conducció temerària i fer-ho sota els efectes de l’alcohol.