Detenen un home a Lloret de Mar per 20 robatoris a l’interior de vehicles

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el 23 de setembre a Lloret de Mar, un home de nacionalitat belga, de 27 anys i sense domicili conegut, com a presumpte autor de 20 robatoris a l’interior de vehicles, un delicte de furt i un delicte de robatori amb violència.

El passat 18 de setembre es va denunciar la sostracció de dues maletes de la consigna d’un hotel de la població de Lloret de Mar. Durant el robatori, un testimoni va observar com un client de l’hotel s’enduia les maletes. Gràcies a la col·laboració ciutadana es va esbrinar la identitat de l’autor del furt però inicialment no se’l va localitzar.

Pels volts de les cinc de la matinada del 21 de setembre, una persona es va dirigir a un home per tal vendre-li una càmera de fotos. La víctima va demanar fer unes proves amb la càmera abans d’executar la compra. De sobte, el venedor va empentar l’home i li va sostreure un sobre amb 1.400 euros.

L’aparell fotogràfic va ser clau per esbrinar la identitat del lladre, que coincidia amb el del delicte anterior, ja que la víctima havia fet una foto a l’autor dels fets en una de les fotografies de prova que feia amb la càmera.

Finalment, el passat 23 de setembre va concloure la investigació amb la detenció del presumpte autor dels dos fets delictius quan es disposava a marxar d’un l’hotel de Lloret de Mar on s’allotjava.

A l’interior de les maletes del detingut es va localitzar diversos navegadors GPS i telèfons mòbils, entre altres aparells electrònics. En el decurs de la investigació es va comprovar que aquests objectes recuperats havien estat sostrets de l’interior de vehicles durant els darrers dies.

Concretament, durant els quatre dies que el detingut havia estat allotjat en hotels de la població de Lloret de Mar va cometre 20 robatoris a l’interior de vehicles estacionats en diferents carrers del municipi.

El detingut, va passar el dia 26 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.