Els Pressupostos de l’Estat pel 2014 contemplen 13,3 M€ per millorar la N-II a la comarca de la Selva

La diputada Concepció Veray

La diputada Concepció Veray

La diputada del Partit Popular de Catalunya (PPC), Concepció Veray, va explicar ahir a Girona els Pressupostos Generals de l’Estat pel 2014 i es va reafirmar en que «reflecteixen que la N-II a les comarques gironines continua sent una prioritat pel govern del PP».

Veray ha fet referència a les paraules del ministre d’Economia, Cristóbal Montoro, en què ha destacat la inversió a la N-II com una de les prioritats del Govern i ha assegurat que «els comptes pel 2014 reflecteixen tot el que la ministra de Foment ha anat explicant aquest 2013 i que el Govern anomena Pla N-II».

Tram de la N-II sense desdoblar / Foto: JFG

Tram de la N-II sense desdoblar a la comarca de la Selva / Foto: JFG

Veray també ha fet referència als continus treballs que ja s’han pogut veure a la carretera al llarg d’aquest 2013 i ha destacat que «els comptes del 2014 destinen a la N-II una inversió de més de 19 milions d’euros».

En el tram sud de la N-II, la diputada ha concretat que «els pressupostos permetran acabar les obres del tram Sils-Caldes (9.752.000 euros), unes obres que es van iniciar fa menys d’un any i que segueixen el seu curs adequadament per estar enllestides el primer semestre del 2014». Els comptes també contemplen «la partida que ens permetrà afrontar la licitació del tram Maçanet-Sils (2.056.000 euros) a principis del 2014 i adjudicar les obres al llarg de l’any i preveuen l’acondicionament i la millora del tram Maçanet-Tordera i de les seves interseccions amb una partida de 1.500.000 euros». Són, en total, 13.308.000 milions d’euros dels 19 previstos per la N-II.