Detenen el conductor d’un vehicle que circulava a 201 km/h a la comarca de la Selva

Imatge del vehicle en el moment de cometre la infracció / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge del vehicle en el moment de cometre la infracció / Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona van detenir el dia 13 de setembre un home de 35 anys d’edat, veí de Castell-Platja d’Aro i nacionalitat russa, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir a 201 Km/h., velocitat penalment punible.

Els fets es remunten al passat 13 de setembre, al voltant de tres quarts de dotze del matí, durant un control de velocitat que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 88, de la carretera C-35, dins del terme municipal de Vidreres.

Els agents van detectar un turisme que circulava a 201 km/h, en un tram de via on la velocitat màxima permesa és de 100 km/h.

Els policies van aturar el vehicle, van identificar el conductor i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l’article 379 del Codi Penal, atès que va sobrepassar en més de 80 km/h el límit de velocitat permès.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la Comissaria amb l’obligatorietat de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.