Tordera farà a finals d’octubre la primera Fira del Conte

Imatge: Arxiu Blanesaldia

Imatge: Arxiu Blanesaldia

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera està treballant en l’organtizació de la primera edició de la Fira del Conte de Tordera. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc el proper 26 d’octubre, es projecta com un esdeveniment singular, dinàmic i de qualitat mitjançant el qual es vol afavorir la dinamització socioeconòmica, comercial i cultural al municipi.

La primera Fira del Conte vol contribuir especialment a la sensibilitzció de la lectura del públic infantil i juvenil a través de l’àlbum il·lustrat com a eina educativa per al desenvolupament del lector i també vol posar a l’abast dels visitants una oferta lúdica que doni a conèixer autors i il·lustradors catalans.

En aquest marc de singularitat, qualitat i dinamisme es preveu habilitar un espai de trobada per a llibreters de Tordera i il·lustradors d’arreu, juntament amb altres espais d’animació des d’on es realitzaran gran part de les actuacions i espectacles previstos (Plaça Església, Plaça de les Cols i Plaça Rabert).

Amb la primera Fira del Conte es vol contribuir al posicionament de Tordera com a un espai atractiu per comprar productes de qualitat i proximitat i per fer-ho acompanyats de propostes culturals, gastronòmiques i de natura de qualitat.

En el marc de l’organització de la Primera Fira del Conte s’ha convocat un concurs per obtenir la imatge gràfica del primer certamen. El concurs, obert a tothom, s’adreça especialment a professionals de la il·lustració. Les bases de la convocatòria es poden consultar des d’aquest enllaç i les propostes es poden presentar fins al 20 de setembre a l’Ajuntament.