Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per robar a l’interior de 15 vehicles a la comarca de la Selva

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat 2 de juliol dos veïns de Santa Coloma de Gramenet, de 35 i 58 anys, de nacionalitat algeriana i italiana, com a presumptes autors de 15 delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

Entre els mesos de maig i juny els mossos van detectar un increment de robatoris a l’interior de vehicles que es trobaven estacionats a diverses cales de Tossa de Mar.Concretament, al mes de maig es van cometre quatre robatoris i durant el juny es van comptabilitzar onze casos més.

Els fets es produïen sempre al migdia i amb un modus operandi molt similar. Els lladres doblegaven una de les portes per la part superior o fracturaven algun dels vidres. De dins dels vehicles sostreien maletes, peces de roba i tot tipus d’objectes de valor que hi trobaven.

Arran dels fets els mossos van establir diversos dispositius de vigilància per la zona. En un d’aquests, el 2 de juliol, es va detectar un vehicle que s’aturava al pàrquing de la cala Futadera i del seu interior en sortien dos homes. Aquests es van posar a mirar a l’interior dels cotxes i van fracturar el vidre d’un d’ells. En veure els fets, els agents es van identificar com a policies i els van detenir.

A banda del robatori in fraganti, la investigació va permetre trobar indicis que relacionaven els detinguts amb un total de catorze robatoris més, tots perpetrats a la mateixa zona. Els detinguts, amb antecedents, va passar el 5 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.