Vilobí d’Onyar tindrà un mercat de segona mà un cop al mes

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar es preveu que la iniciativa contribueixi favorablement als comerços de Vilobí d’Onyar. La primera edició del mercat de segona mà se celebrarà el proper diumenge 9 de juny. El mercat s’ubicarà al passeig Lluís Companys i, segons el regidor Joan Viñolas, «en funció de la resposta que tingui podrà crèixer cap a la part més cèntrica de la població».

La ubicació d’aquest nou mercat rau en el fet que en aquesta zona del municipi hi ha un gran passeig amb uns carrers amplis i una zona àmplia d’aparcament, fet que contribuirà a facilitar l’entrada i sortida de visitants i no obstaculitzarà el funcionament normal del poble.

De moment, ja hi ha confirmades una quarantena de parades de productes de segona mà i artesania, que s’espera vagi en augment a mida que el mercat es vagi consolidant. Aquest nou projecte permetrà que el municipi gaudeixi d’una bona afluència de visitants. Per això, des del consistori s’afavorirà qualsevol altre tipus d’iniciativa complementària. Joan Viñolas anima als comerciants que «aprofitin aquesta oportunitat i que s’apuntin al projecte amb l’organització d’alguna activitat complementaria que contribueixi al seu negoci».